گلبرگ زعفران و خواص آن

گلبرگ زعفران و خواص آن

گلبرگ زعفران و خواص آن

Blog Article

زردینه خاردار نام گیاهی علفی و یک ساله است که گل هایی تخم مرغی یا مستطیلی دارد و در مکان های معتدل یا معتدل سرد رشد می کند که از خاستگاه های آن در ایران می توان به آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، خراسان، تهران، گرگان، گیلان و مازندران اشاره کرد، این گیاه که برای رنگ کردن مو به کار می رفته است التیام دهنده و قابض است و در کودسازی هم کاربرد دارد.

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده تناسب اندام و فیتنس

جهت استفاده از این قرص به منظور کاهش وزن توصیه میشود در کنار آن ورزش را هم در برنامه روزانه خود قرار دهید تا نتیجه گیری بهتری داشته باشید. چای سبز دارای خاصیت لاغرکنندکی بوده و این محصول گیاهی را می توان در شمار داروهای گیاهی برای لاغری شکم قرار داد.

دفع آب به عنوان اثر جنبی مصرف این مواد شناخته شده‌است. در این گروه می‌توان از گل انگشتانه، آدونیس، گراتیول و خربق سیاه (هلبور سیاه) نام برد.

روزانه ۲ بار و هر بار ۱ تا ۲ قرص می‌توانید مصرف کنید تا به نتیجه مطلوب خود برسید.

 روزانه یک قرص قبل از نهار و شام میل شود توجه شود افرادی که سابقه کم خونی دارند بعد از غذا قرص را مصرف کنند

یکی از بهترین داروهای گیاهی برای لاغری شکم به شمار می رود که بسیاری از افرادی که به دنبال لاغر کردن و کاهش وزن هستند می توانند از این محصول استفاده کنند.

این مواد عبارتند از:آلکالوئیدهای زنگ، کیسه کشیش، سیاه دانه، فلفل آبی، پتانسیل، سداب، هوفاریقون.

این گلبرگ زعفران محصول علاوه بر چربی سوزی ضد سلولیت نیز می باشد و به همین دلیل بعد از اینکه چربی های شما از بین برود خطی و یا آثاری بر روی بدن شما باقی نمی ماند.

آموزشگاه فنی و حرفه ای جوانه سبز به عنوان اولین آموزشگاه فنی و حرفه ای با مجوز رسمی اقدام به برگزاری دوره های آنلاین گیاهان دارویی، روغن سازی و صابون سازی و همچنین کارگاه های مختلف به صورت آنلاین و مجازی نموده است.

عناب خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و با تقویت سیستم ایمنی در پیشگیری از بیماری‌هایی همچون سرماخوردگی موثر است اما بهبود خواب نیز یکی از مزایای استفاده از عناب است.

۱ تا ۲ ساعت قبل از خواب از این محصول استفاده کرده و خوابی دلپذیر را تجربه کنید.

آیا مکمل های بدنسازی برای قلب ضرر دارند ؟ دانستنیهای دارویی

صمصام شریعت، هادی - پرورش و تکثیر گیاهان دارویی - انتشارات مانی ۱۳۷۴

Report this page